Εκτύπωση
PDF

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες: Κάντε τώρα την παραγγελία σας στο www.marketpallinis.gr

Παγιώνεται πλέον η διαδικασία διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες μέσω του Δήμου Παλλήνης και αποκτά χαρακτηριστικά συνεχούς παρέμβασης στο καταναλωτικό κίνημα.

Όλα ξεκίνησαν από τις «πατάτες», αλλά ο Δήμος Παλλήνης δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε με Ελαιόλαδο και Φέτα, και επανήλθε με μια σειρά από 12 προϊόντα.

Δεν έμεινε στην «πατάτα» ούτε από πλευράς οργάνωσης. Πρώτος πανελλαδικά δημιούργησε ιστοσελίδα, το www.marketpallinis.gr, που δίνει τη δυνατότητα τόσο στους παραγωγούς να θέσουν υπ’ όψιν μας τα προς διάθεση προϊόντα τους, όσο και στους καταναλωτές, να επιλέξουν μέσα από μια πληθώρα προϊόντων και να προμηθευτούν αυτά της επιλογής τους.

  • Προϊόντα σε πολύ καλή τιμή αφού παρακάμπτονται ενδιάμεσα στάδια και φέρνουν τους καταναλωτές σε απ’ ευθείας επαφή με τους παραγωγούς.
  • Προϊόντα άριστης ποιότητας αφού όλα είναι πιστοποιημένα.

Και όχι μόνο αυτό. Είναι καθομολογούμενο ότι με το που ξεκινάει διάθεση προϊόντων οι τιμές αυτών των προϊόντων «κατρακυλούν» στα ράφια των καταστημάτων. 

Ο Δήμος Παλλήνης επανέρχεται λοιπόν, αυτή τη φορά με εντυπωσιακό αριθμό προς διάθεση προϊόντων (18 είδη ζυμαρικών, 6 είδη αλεύρων, 2 είδη ελαιολάδου, 2 είδη ελιών, 4 είδη εσπεριδοειδών, 3 είδη μελιού, μανιτάρια, 7 είδη οσπρίων, 3 είδη τσίπουρου, 2 είδη ρυζιού, σταφίδες, 3 είδη καρπών, 4 είδη γλυκών κουταλιού, 10 είδη τυριών, γιαούρτι, πατάτες και χαρτικά) 20 προμηθευτών από όλη την Ελλάδα. 

Δείτε τη λίστα των προϊόντων με τα χαρακτηριστικά τους καθώς και την τιμή τους ανά μονάδα μέτρησης και κάντε τις παραγγελίες σας στο www.marketpallinis.gr μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012.

Προσοχή! Προκειμένου να προλάβουμε την διανομή πριν τις γιορτές δεν θα δοθεί παράταση. Γι’ αυτό ενημερώστε και τους γνωστούς σας που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Υποβολή παραγγελιών θα μπορεί να γίνεται και στο Δημαρχείο, στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής. 

Δείτε τον κατάλογο με τα προϊόντα

 

122
34
59
2