Εκτύπωση
PDF

www.Marketpallinis.gr : Ανάπτυξη Εφαρμογής για την βελτιστοποίηση διαδικασίας διανομής προιόντων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Marketpallinis.gr: Βελτιώνουμε τις υποδομές για τις παρεμβάσεις μας στο καταναλωτικό κίνημα

Στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων ο Δήμος Παλλήνης αποφάσισε να παρέμβει στο καταναλωτικό κίνημα με τη διαμεσολάβηση μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, ο δήμος έρχεται σε επαφή με παραγωγούς ώστε οι πολίτες να αποκτήσουν προϊόντα σε πολύ καλύτερες τιμές, χωρίς μεσάζοντες, παρέχοντας την υλικοτεχνική υποδομή και συντονίζοντας τη διαδικασία.

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης από τους δημότες και της ανάγκης βελτιστοποίησης της διαδικασίας σε οικονομικούς αλλά και χρονικούς όρους, προβήκαμε στην ανάπτυξη ενός εργαλείου που θα απλοποιήσει, διευκολύνει και αυτοματοποιήσει τη διαδικασία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Είμαστε ο πρώτος φορέας τοπικής αυτοδιοίκησης που προχωράμε στην δημιουργία μιας τέτοιας εφαρμογής προκειμένου να στηρίξουμε τις παρεμβάσεις μας στο καταναλωτικό κίνημα.

Συγκεκριμένα με τη χρήση τεχνολογιών ανοιχτού κώδικα αναπτύχθηκε ένα διαδικτυακό εργαλείο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο δημότη να ενημερώνεται για τις τρέχουσες διανομές προϊόντων, να προβαίνει σε παραγγελίες, να επεξεργάζεται τις παραγγελίες του, να εκτυπώνει αποδεικτικά παραγγελίας, και να εκδηλώνει ενδιαφέρον για προϊόντα που θα ήθελε να διανεμηθούν.

Ταυτόχρονα, μπορούν οι προμηθευτές να πληροφορούν το Δήμο για τα προϊόντα τους καταγράφοντάς τα στην ειδική φόρμα που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό και δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται ένα εργαλείο στον πολίτη για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και ένα εργαλείο στο Δήμο για να διαχειρίζεται αποδοτικότερα τα αιτήματα των πολιτών και να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία.

Την εφαρμογή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε μέσω του site www.pallini.gr είτε απευθείας στη διεύθυνση www.marketpallinis.gr

122
34
59
2